Sport en spel 

Mountainbiken

Op zoek naar een actief avontuur? Ga dan eens een middag mountainbiken met de hele klas! Je kunt mountainbikes huren bij onze verhuurloc daal, maar we kunnen de fietsen ook bij je op locatie brengen. We staan bekend om de goede kwaliteit van de fietsen en de persoonlijke servi een grote groep, bijvoorbeeld meerdere klassen tegelijk, kun je bij ons terecht.

Mountainbiketocht voor u op maat gemaakt Voor groepen organiseren wij op maat gemaakte mountainbikeroutes. In de omgeving van Veene1 in de buurt. Wij zorgen voor de mountainbikes, begeleiding en een leuke route. Onze professionele instructeurs staan garant voor een leuke, L tiviteit voor scholieren! Zij leren je de fijne kneepjes van het fietsen.

Shooting Games

Tijdens de Shooting Games ga je aan de slag met verschillende schiet- en richttechnieken. Het klassieke pijl-en-boogschieten, het Ecua­doriaans blaaspijpschieten en het Scandinavische bijlwerpen.

In dit arrangement leert je als groep de fijne kneepjes van het handboogschieten, bijlwerpen en blaaspijpschieten. De instructeur zal de baan op locatie opbouwen en wanneer de groep aankomt begint de activiteit.

Oorspronkelijk werd het handboogschieten gebruikt om te jagen. In de middeleeuwen werden er toernooien gehouden en tegenwoordig is het zelfs een olympische sport. Wellicht is handboogschieten ook voor jou een schot in de roos? De instructeur legt alles uit over de veiligheid, de houding, het aanspannen en het loslaten, en vervolgens gaan we flink oefenen. In competitieverband gaan we de strijd
aan met elkaar en zullen we ontdekken in wie er een ware Robin Hood schuilt.

Dit arrangement wordt aangeboden op een locatie naar keuze. In overleg bepalen we de exacte locatie.

Sport en spel

SportCafé De Duck

Het sportcafé is een gezellige multifunctionele ruimte waar sporters, toeschouwers en zwemlesouders onder het genot van een hapje en een drankje bijeen komen. Voor meer informatie mail naar info@sportcafededuck.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Sportcafé De Duck

0318 - 505 016
info@sportcafededuck.nl

Openingstijden

Ma15:00-23:00
Di09:30-23:00
Wo09:30-23:00
Do09:30-23:00
Vr09:30-24:00
Za08:00-20:30
Zo08:00-17:00

Wijzigingen voorbehouden

Als de tijden van Zwembad de Vallei incidenteel wijzigen zullen onze openingstijden ook anders zijn.
Besloten feesten of evenementen staan los van deze openingstijden.

Adres
    Sportboulevard Veenendaal

    Sportlaan 1-3
    3905 AD Veenendaal