Sport en Spel

Lekker rennen tijdens een potje tikkertje, flink uithalen bij zaalvoetbal of meppen bij slagbal, wegduiken met trefbal of overal opklimmen en afspringen tijdens het apenkooien. Een Sport & Spel feestje richt je in zoals je dit zelf wil. De gymzaal op de Sportboulevard en alle materialen staan helemaal ter beschikking voor het feestje dat je met de kinderen wil vieren. Met jonge kinderen kun je binnen allerlei spelletjes doen als ‘zakdoekje leggen’, ‘schipper mag ik overvaren’ tot ‘blokjes voetbal’.

Apenkooien voor de grotere kinderen blijft altijd een spektakel. Met de touwen van bank naar bank zwaaien, klimmen in de wandrekken en over de kast duiken op de grote mat om aan de tikker te ontkomen. Balanceren over de banken om maar niet op de vloer te komen, want ook dan ben je natuurlijk af. En de gymzaal is zelfs voor tieners nog uitdagend. Denk dan ook eens aan badminton, volleybal of basketbal. Of maak er een grote competitie van verschillende sporten 

Ook bieden wij de mogelijkheid samen met De Blije Koter om luchtkussens in de gymzaal te zetten en er een leuk springparadijs van te maken. De kosten worden op dit moment nog berekend om het zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden en kinderen van 4 a 5 jaar ook bij ons hun kinderfeestje kunnen vieren.

Combineer een actief feestje met de verschillende arrangementen compleet met eten en drinken bij De Duck. Bij alle feestjes is het gebruik van de sporthal voor 1 uur inbegrepen, waarbij een volwassen begeleider aanwezig moet zijn. De prijzen zijn per persoon vanaf minimaal 5 kinderen en voor één volwassen begeleider.

Sport en spel


Reserveren

Sportcafé De Duck

0318 - 505 016
info@sportcafededuck.nl

Openingstijden

Ma15:00-23:00
Di09:30-23:00
Wo09:30-23:00
Do09:30-23:00
Vr09:30-24:00
Za08:00-20:30
Zo08:00-17:00

Wijzigingen voorbehouden

Als de tijden van Zwembad de Vallei incidenteel wijzigen zullen onze openingstijden ook anders zijn.
Besloten feesten of evenementen staan los van deze openingstijden.

Adres
    Sportboulevard Veenendaal

    Sportlaan 1-3
    3905 AD Veenendaal