Darten

Even rustig ademhalen, goed kijken naar je doel, uiterste concentratie en dan de gooi. Met een lichte boog vliegt de dart richting het bord. Zachtjes draaiend door de worp en dan precies in de rode middenstip: Bullseye!

Bij Kinderfeestenveenendaal.nl bieden we ook voor de jonge darters een spannende bezigheid bij De Duck op de Sportboulevard. Bij de verschillende borden zijn veel spelletjes te spelen. Je kan volgens de officiële regels punten gooien tot je op nul eindigt. Maar denk ook eens aan: wie gooit er het dichtst bij de Bullseye, of zoveel mogelijk punten in een worp of bij een beurt. Voor veel kinderen een leuke oog-hand oefening waarbij een beetje competitie het plezier nog verder kan vergroten. Bij Kinderfeestenveenendaal.nl hebben we verschillende arrangementen vanaf minimaal 5 kinderen. De prijzen zijn per persoon en inclusief 1 uur darten.

Darten

Een extra uur darten kost € 2,00 per persoon. Voor € 4,50 per persoon extra is het arrangement uit te breiden met toegang tot het zwembad tijdens de openingstijden van het recreatiebad en tevens bij speciale activiteiten zoals disco-, spook- of safarizwemmen. Het complete feest is gezellig bij ons te vieren in het restaurant van De Duck op de Sportboulevard. Met je eigen tafel kun je iedereen hier ontvangen. Zo heb je thuis niets op te ruimen en is vervoer regelen ook niet nodig.

Voor een kan ranja op tafel en een leuke smakelijke verjaardagstaart betaal je maar €1,75 per persoon extra bij je arrangement en bij alle kinderfeestjes ontvang je bij reservering van ons gratis leuke uitnodigingskaarten. Naast de kinderfeesten zijn tevens andere arrangementen mogelijk, compleet met een afsluitend koud en warm buffet voor verenigingen en bedrijfs- en familiefeesten. Informeer naar de mogelijkheden.

reserveren

Sportcafé De Duck

0318 - 505 016
info@sportcafededuck.nl

Openingstijden

Ma15:00-23:00
Di09:30-23:00
Wo09:30-23:00
Do09:30-23:00
Vr09:30-24:00
Za08:00-20:30
Zo08:00-17:00

Wijzigingen voorbehouden

Als de tijden van Zwembad de Vallei incidenteel wijzigen zullen onze openingstijden ook anders zijn.
Besloten feesten of evenementen staan los van deze openingstijden.

Adres
    Sportboulevard Veenendaal

    Sportlaan 1-3
    3905 AD Veenendaal