Kinderfeesten

KinderfeestjesVier bij ons jouw onvergetelijke kinderfeest met zwemmen, sport & spel, midgetgolf, darten, kanoën en nog veel meer mogelijkheden. Dit allemaal compleet met eten tot de verjaardagstaart.
We hebben bij Kinderfeestenveenendaal.nl verschillende arrangementen om vanaf een groep van vijf kinderen je zo’n anderhalf uur tot een hele dag bij Sportcafé De Duck op de Sportboulevard te vermaken.

Heerlijk om je verjaardag te vieren in ons mooie zwembad waarbij je vóór, tijdens of na het zwemmen kan eten. Als je er voor kiest in het Sport & Eetcafé te eten, zorgen wij voor leuke aangepaste muziek en natuurlijk ook naar wens. Er staat een feestelijk opgemaakte tafel klaar en gaan er een echt feestje van maken. Bij ons kan en mag dat! Met Sport & Spel kun je gebruik maken van de sporthal / gymzaal of de Beachcourt en midgetgolf. Je mag zelf kiezen wat je gaat doen van apenkooi tot voetballen of buiten beachvolleybal of beachsoccer (voetbal). Heerlijk vrij spelen of er een leuke wedstrijdje van maken om zien we de beste is, dit kunnen we ook helemaal samenstellen geheel naar jouw wens.

In samenwerking met Outline Travel ui Veenendaal is het verder mogelijk een compleet arrangement van kanoën over De Grift, Olympische spelen, Handboogschieten, 6 kamp en nog veel meer. Dit is alleemaal te combineren met lekker eten bij Sportcafé De Duck. . Met je eigen tafel kun je iedereen hier ontvangen. Zo heb je thuis niets op te ruimen en is vervoer regelen ook niet nodig.

 
   Voor een kan ranja op tafel en een leuke smakelijke verjaardagstaart betaal je        maar €1,75 per persoon extra bij je arrangement. Verder is het mogelijk om de      verschillende arrangementen te combineren met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan      een rondje midgetgolf buiten en dan voor maar € 2,00 per persoon extra kun je      ook nog een uur binnen darten of sport & spel en daarna heerlijk zwemmen.         Elke  combinatie is denkbaar en zelfs eigen ideeën zijn welkom en bespreekbaar.


Wilt u een combinatie van de verschillende arrangementen, neem dan contact op  met Sportcafé De Duck: 0318 – 505 016 
Voor € 4,50 per persoon extra zijn de arrangementen, behalve het zwemfeestje, uit te breiden met toegang tot het zwembad tijdens de openingstijden van het recreatiebad en tevens bij speciale activiteiten zoals disco-, spook- of safarizwemmen. En bij alle kinderfeestjes ontvang je bij reservering van ons gratis leuke uitnodigingskaarten.

Naast de kinderfeesten zijn tevens andere arrangementen mogelijk, compleet
met een afsluitend koud en warm buffet voor verenigingen en bedrijfs- en familiefeesten. Informeer naar de mogelijkheden. De prijzen per arrangement vind je in de links hieronder per activiteit.

Sport & Spel

Wil je meer weten over sport & Spel klik dan hier

Schieten

Wil je meer weten over schieten klik dan hier

Zeskamp

Wil je meer weten over zeskamp klik dan hier

Zwemmen

Wil je meer weten over zwemmen klik dan hier

Beachcourt

Wil je meer weten over beachcourt klik dan hier

Midgetgolf

Wil je meer weten over midgetgolf klik dan hier

 Kanoën

Wil je meer weten over Kanoën klik dan hier

Darten

Wil je meer weten over darten klik dan hier

Sportcafé De Duck

0318 - 505 016
info@sportcafededuck.nl

Openingstijden

Ma15:00-23:00
Di09:30-23:00
Wo09:30-23:00
Do09:30-23:00
Vr09:30-24:00
Za08:00-20:30
Zo08:00-17:00

Wijzigingen voorbehouden

Als de tijden van Zwembad de Vallei incidenteel wijzigen zullen onze openingstijden ook anders zijn.
Besloten feesten of evenementen staan los van deze openingstijden.

Adres
    Sportboulevard Veenendaal

    Sportlaan 1-3
    3905 AD Veenendaal